Laat foto's spreken

Surfers vormen zich bliksemsnel een beeld over u aan de hand van hoe uw website eruit ziet, nog voor ze goed en wel beginnen met lezen. Die eerste indruk is bepalend en uitmuntend beeldmateriaal helpt bij het creëren van de juiste sfeer. Zelfgemaakte foto's zijn meestal geen goed idee en geven uw website snel een amateuristische uitstraling - tenzij u natuurlijk een begenadigd hobbyfotograaf bent.

 

Haarscherp voor de lens

We voorzien uw website van het juiste beeldmateriaal, daartoe komt de fotograaf naar uw bedrijf of fotografeert uw projecten op locatie. Of het nu gaat om producten of portretten, we spelen met scherptediepte en belichting om uitmuntende foto's te creëren. Binnenopnames zijn helder door het gebruik van meerdere lichtbronnen: de camera stuurt externe flitsers aan, dus geen platgeflitst hoofdmotief op een bijna zwarte achtergrond.

Enkele voorbeelden

Fotoreportage

Fotografie Een fotoreportage op de website maakt surfers vertrouwd met uw werking, dat verlaagt de drempel. Ze weten al waar ze terechtkomen - zelfs al zijn ze nog nooit bij u geweest!

Meer foto's op www.dewal.be

Architectuur

Architectuurfotografie Is de bouwwerf niet helemaal opgeruimd? Geen probleem, in Photoshop doen we een steenhoop verdwijnen zonder de handen uit de mouwen te steken.

Meer foto's op www.cenl.be

Sfeerbeelden

Fotografie horeca In de horeca is de sfeer van belang, we zorgen voor het juiste beeldmateriaal voor uw website. Uiteraard komen we op verschillende tijdstippen, dus zowel het zonnige terras alsook de uitgelaten avondstemming leggen we vast.

Meer foto's op www.ouddommelhof.be